Наш заклад впроваджує STREAM-освіту дитини дошкільного віку, тобто спеціально організований процес цілеспрямованого формування особистості, становлення і розвиток духовної сутності в єдності з оволодінням науковими знаннями та вміннями з метою формування культури інженерного мислення.

понеділок, 10 грудня 2018 р.

Експерти зі снігу



Досліди зі снігом, перефарбування його - це дуже цікаво! Але найяскравіші емоції та шалений  політ фантазії, у дітей будь-якого віку та дорослих, викликає - ліплення зі снігу!😊 Так-так! Сніговики у кожній віковій групі, фортеці та замок Снігової Королеви, котики, свинки і, навіть, холодне серце - ці експерименти так радують дітлахів, що не лякає ні снігопад, ні мороз. Тим більше, що в кожного є лопата, за допомогою якої можна не тільки таємний прохід прокопати чи лабиринт зробити, а відкопати, при необхідності, весь садок!😄 Що тут скажешь - справжні Експерти зі снігу! 
Ми впевнені, що і у вас вийшло щось цікавеньке😉 Те, що Сніговика зліпили -  стовідсотково! Давайте, товарищувати групами, дворами, фортецями...чи що там у вас є, а?😉😃





Немає коментарів: