Наш заклад впроваджує STREAM-освіту дитини дошкільного віку, тобто спеціально організований процес цілеспрямованого формування особистості, становлення і розвиток духовної сутності в єдності з оволодінням науковими знаннями та вміннями з метою формування культури інженерного мислення.

понеділок, 26 листопада 2018 р.

Красуня Осінь очима дітей

Для когось Осінь - дощі, холод, для когось - час збору врожаю, для інших - безліч яскравих кольорів, краса, гарний настрій. Для дітей старшої групи Осінь - це ще одна прекрасна та весела пора року, яка і дощиком поливає, а тому можна по калюжах бігати у гумових чоботах., і яблучком та грушами пригостить, але перш за все - Красуня, яка не просто фарбує, а запалює все навкруги різнокольоровими вогниками!
Влітку сонце припікало,
Все зелено-жовтим стало,
Осінь олівці достала
Та пейзаж розфарбувала.
Різнобарвні та строкаті
Всі дерева, як на святі!
Як в танку кружляє листя -
Сукня осені періста

А ще - це прекрасна нагода проявити свою фантазію! Малята вирішили поекспериментувати, використовавши  різнокольорове листя, яке зібрали на прогулянці , а вдома зробили гербарій та придумали одяг їй і  зачиску. Кожен був дизайнером та перукарем. Кожному хотілося показати, яка ж вона - Красуня Осінь. А, ми з вами переглянемо, що з того вийшло)



Немає коментарів: